Energie transitie Midden-Brabant

Voor de 9 gezamenlijk gemeentes in Midden Brabant heeft het consortium Ruimte-Energie vooruit de energietop voorbereid. We hebben de energietransitieopgave voor deze regio inzichtelijk gemaakt en oplossingen geboden voor de verschillende energiesoorten, elektriciteit en warmte, passend bij het landschap van Midden-Brabant.

Deze ideeën zijn bediscussieerd op de drukbezochte energietop. Met deze schat aan ideeën wordt nu de hand gelegd aan een strategienota om Midden-Brabant in 2030 energieneutraal te maken. Voor de 9 gezamenlijk gemeentes in Midden Brabant heeft het consortium van Ruimte-energie de energietop voorbereid. We hebben de energietransitieopgave voor deze regio inzichtelijk gemaakt en oplossingen geboden voor de verschillende energiesoorten, elektriciteit en warmte, passend bij het landschap van Midden-Brabant.

Deze ideeën zijn bediscussieerd op de drukbezochte energietop. Met deze schat aan ideeën wordt nu de hand gelegd aan een strategienota om Midden-Brabant in 2030 energieneutraal te maken.

In samenwerking met KruitKok Landschapsarchitecten en Rho adviseurs voor leefruimte.
Voor meer informatie zie www.ruimte-energie.nl

using allyou.net